6 hondencampings in Frankrijk waar ze los mogen lopen!

Waar vind je hondencampings in Frankrijk waar je hond nog mag loslopen? We hebben een paar mooie hondvriendelijke campings in Frankrijk gevonden waar jouw trouwe vriend vrij kan rennen, spelen en ontdekken. Ontdek de beste hondencampings met omheinde speelweiden, hondenzwembaden en meer. Op deze campings in Frankrijk mag jouw hond in ieder geval vrij rondlopen.

Camping CynoCamp Terre Neuve

Regio: Nouvelle-Aquitaine
Camping CynoCamp Terre Neuve is een speciale camping voor hondenliefhebbers in de regio Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk. Deze camping is volledig gericht op het verwelkomen van honden en biedt speciale voorzieningen zoals hondenzwembaden, hondendouches en agility-parcours. Het is de ideale plek voor een vakantie samen met je trouwe viervoeter.

Camping “Goute la Vie!”

Regio: Bretagne
Camping “Goute la Vie!” is gelegen in de prachtige regio Bretagne, Frankrijk. Deze camping biedt een ontspannen en rustige omgeving waar gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio. Met ruime staanplaatsen, moderne faciliteiten en nabijheid van de kust, is het een ideale keuze voor een ontspannen vakantie.

Camping Mesles

Regio: Provence-Alpes-Côte d’Azur
Camping Mesles is gelegen in de adembenemende regio Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrijk. Deze camping is omringd door prachtige landschappen, weelderige bossen en schilderachtige dorpjes. Met talloze buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen, en nabijgelegen bezienswaardigheden, is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Mini-hondencamping les Fayes

Regio: Nouvelle-Aquitaine
Mini-hondencamping les Fayes is een speciale camping voor hondenliefhebbers in de regio Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk. Deze kleine camping biedt aangepaste faciliteiten en activiteiten speciaal gericht op honden, zoals omheinde speelweiden en hondenwandelpaden. Het is een ideale plek voor een vakantie waar zowel jij als je hond volop kunnen genieten.

Hondencamping Le Grand Larue

Regio: Normandië
Hondencamping Le Grand Larue is gelegen in de prachtige regio Normandië, Frankrijk. Deze camping is volledig gericht op het verwelkomen van honden en biedt ruime kampeerplekken en faciliteiten speciaal ontworpen voor honden, zoals hondenzwembaden en hondenwandelpaden. Het is de ideale bestemming voor een vakantie waar je hond centraal staat.

Hondencamping & Gîte Les Cerisiers

Regio: Pays de la Loire
Hondencamping & Gîte Les Cerisiers is een charmante camping en vakantiehuisje in de regio Pays de la Loire, Frankrijk. Deze accommodatie is ideaal voor hondenliefhebbers, met speciale voorzieningen zoals omheinde tuinen en hondenvriendelijke activiteiten in de omgeving. Geniet van een ontspannen vakantie samen met je trouwe viervoeter.

Ken jij nog meer losloop campings in Frankrijk?

Ken jij nog meer losloop campings in Frankrijk? Laat het ons hieronder weten. Samen kunnen we een mooie lijst maken met campings waar onze honden lekker los kunnen lopen en samen kunnen spelen. Wat is jouw favoriete losloop camping?

Baasje
Author: Baasje

Wij houden van kamperen en van onze twee honden Boaz en Bestie! Samen met deze twee doerakken ontdekken we de leukste hondencampings van Europa en delen onze favoriete plekken en kampeertips met jou.

2 reacties

  1. wij zij op twee losloopcampings geweest. eerst naar Camping CynoCamp Terre Neuve, we hebben daar erg genoten en onze hond ook. leuk om gelijkgestemde baasjes en honden te ontmoeten. er is nooit één schermutseling geweest met de honden, dat vonden we ook geweldig. De eigenaaren zijn super vriendelijk en het eten is ook met zoveel liefde bereid, de maaltijden met andere kampeerders waren ook erg gezellig.
    In 2022 zijn we naar Hondencamping & Gîte Les Cerisiers, deze had net twee erg vriendelijke eigenaren en ook hier hebben we het erg naaronze zin gehad.
    beide campings zijn erg geschikt als je hond goed gesocialiseerd is( en de baasjes ook) 🙂

  2. Hallo honden fans,
    Hondencamping Le Grand Larue in Couleuvre in de Allier.
    Dit is ook een goede hondencamping.

Laat reactie achter