Camping à la ferme La Vigneraie 1860

Website:Camping à la ferme La Vigneraie 1860
Eigenaar:Corinne Dumas
Straat:Chemin des moulins La Vigneraie
Plaats:83350  Ramatuelle
Telefoon:04 94 97 17 03
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GPS:43.241299 / 6.660880
Afstand:1307 Km vanaf Utrecht.
Toon autoroute vanaf Utrecht
La Vigneraie is een eenvoudige camping, geen animatie en geen zwembad. Er zijn ook appartementen te huur. De eigenaresse is een vriendelijke vrouw, zelf in het bezit van drie lieve honden. Er is geen hondendouche maar er liggen een paar slangen om campers af te spoelen en hiermee kan de hond ook afgespoeld worden. de camping is 150 meter van het publieke strand waar honden zijn toegestaan en ook lekker de zee in kunnen.

Speciale hondvriendelijke faciliteiten:

icon

Gemiddeld (0)

0 van 5 sterren
Voeg mening toe
 • Magda

  Rapporteer

  Wij zijn net terug van onze vaknatie op deze camping. Alhoewel de hond inderdaad welkom was en fijn in de zee gezwommen heeft, was de camping niet zoals wij verwacht hadden. Zeer eenvoudig sanitair dat bepaalde tijden open was (dus op tijd douchen), 's avonds muziek van de strandtenten en de hele dag helicopters die af en aan vliegen met 'beroemdheden' (wij hebben ze niet gezien). De honden van de eigenaresse struinen over de camping en laten her en der hun behoeftes achter. Er staan heel veel Fransen met enorme campers wat de sfeer niet ten goede komt. Er wordt geadverteerd met gratis wifi, maar het signaal was heel slecht en een aantal dagen ook geheel niet beschikbaar.

  Short URL: Reageer
 • Irene

  Rapporteer

  Wij hebben dit jaar op deze camping gekampeerd en dit is ons bijzonder goed bevallen. De plekken zijn niet erg groot en wij hadden met het komen en gaan wel wat problemen met het op de plak krijgen van de caravan, vanwege de laaghangende takken van de bomen, maar dit is afhankelijk van de plek waar je wilt staan.
  Elke dag met je hond de zee in was heerlijk, voor ons en de hond.

  Short URL: Reageer

Zoek

2439400 Views