Camping "Cévennes-Provence"

Website:Camping Cévennes-Provence
Straat:Corbès-Thoiras
Plaats:30140 Anduze
Telefoon:04 66 61 73 10
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GPS:44.077660 / 3.964950
Afstand:1193 Km vanaf Utrecht.
Toon autoroute vanaf Utrecht
De camping ligt in de Cevennen bij de samenloop van twee rivieren : De Gardon de MIALET en de Saint-Jean du GARD. De oevers strekken zich over een lengte van 1500 meter.Er is een privé-strandje speciaal voor de campinggasten. Bij de receptie u gratis zakjes voor hetopruimen van de uitwerpselenvan uw hond.

Speciale hondvriendelijke faciliteiten:

icon

Gemiddeld (0)

0 van 5 sterren
Voeg mening toe
 • Marcel Ossenblok

  Rapporteer

  Ik kom zelf al ruim 15 jaar op deze camping; met en zonder hond. Je hond is meer dan welkom, mits je hem waar nodig netjes aan de lijn houdt.
  Het privé strand en deel van de rivier op de camping is verboden voor loslopende honden. Met je hond aan de lijn het water in gaan, wordt daar op drukke dagen ook niet gewaardeerd.
  Maar het riviertje aan de ingang van de camping mag overal met loslopende hond betreden worden. Dit riviertje is een stuk rustiger, maar minstens zo mooi.
  Hier zitten ook vaak andere water- en zonaanbidders. Er is ruimte voor iedereen. Het gaat er nl. allemaal gemoedelijk aan toe.
  Je wordt verwacht je hond ook bij de kinderspeelplaatsen aan de lijn te houden of helemaal niet op deze plaatsen te laten lopen.
  De camping is verder voorzien van leuke paadjes waar je fijn met je hond kunt wandelen. Aanrader is de promenade naar de top van de camping (La Tour). Die loopt door een bos om de camping heen met mooie uitzichten en eindigt bij een ruïne van een seintoren.
  Aan het begin van de camping zijn ook enkele bospaden te vinden. In de eerste (scherpe) bocht direct na de ingang bijvoorbeeld. Als je dat pad volgt kom je op een heel mooi stuk aan eerder genoemde rivier terecht.
  Tegenover het eerste toiletgebouw loopt een officieel hondenuitlaat pad tegen de heuvel omhoog. Dit is een rotsachtig pad tussen de bomen en langs een klein veldje waar af en toe paarden staan.

  Short URL: Reageer

Zoek

2188032 Views