Doghotel

Website:Doghotel
Eigenaar:Paul en Sylvia Hagebeuk
Straat:Domaine La Soubraud
Plaats:03330 Chirat L Eglise
Telefoon:0033966127215
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GPS:46.238449 / 3.032700
Afstand:863 Km vanaf Utrecht.
Toon autoroute vanaf Utrecht
Het vakantieadres waar je ook met je honden (max.5 meerdere in overleg) welkom bent !! Wanneer u hond een goed opgevoede en sociale hond is mag de hond op het terrein loslopen. Als uw hond het niet kan vinden met een hond van andere gasten kunt u onderling afspraken maken over het loslopen.

Speciale hondvriendelijke faciliteiten:

icon

Gemiddeld (0)

0 van 5 sterren
Voeg mening toe
 • Alette Jansen

  Rapporteer

  Doghotel waar het baasje mee mag!!

  Sinds december 2010 hebben wij onze stuiterbal Box (ja, een boxer dus). Als kampeerders dus op zoek naar een camping waar onze Box meer dan welkom is. Via internet op doghotel gekomen. We zouden er 1 week naar toe gaan en zijn... 2 weken gebleven. Wat hebben wij het hier naar ons zin gehad. Een groot omheind terrein waar alle honden los mogen lopen. Gaat het tussen 2 honden niet goed, dan maak je gewoon afspraken met elkaar. In de omgeving kan je heerlijk wandelen. In de bossen, langs rivieren en vlakbij is een groot meer. Bij dit meer is een groot gedeelte waar de honden ook los mogen.


  Op de camping kan je een aantal dagen per week 's avonds mee eten voor een klein bedrag. Paul (eigenaar) kan ontzettend goed koken..... Er is een klein zwembad voor de afkoeling (verboden voor honden), een jeu de boule baan en niet te vergeten een terras voor het koele drankje. Paul en Sylvia zijn ontzettend lieve mensen waarbij de gastvrijheid in een hoog vaandel staat.


  Afgelopen kerst/oud en nieuw hebben we in 1 van de leuke chaletjes gezeten (tsja,...te koud voor de tent). Aankomende zomer gaan we er weer 3 heerlijke weken doorbrengen in onze tent.

  Short URL: Reageer

Zoek

2187913 Views